Forlovelsesringe

 

Hos Hirsch finder du et stort udvalg af forlovelsesringe i flere forskellige stile, både med slebne og rå diamanter. Forlovelsesringe er typisk kendetegnet ved 1 eller flere sten, ofte en diamant men andre ædelstene feks Safire, bruges også.

Forlovelseringe bæres hele livet. Derfor opfordre vi altid til at man ser bort fra konventionerne og vælger med hjertet, så forlovelseringen passer præcis til den unikke person den er tilegnet. Vi har mange forskellige designs der egner sig som forlovelsesringe.

 

Eksempelvis vores Nova forlovelsesring i 14 karat guld med en rå usleben diamant, som har et mere naturligt og rustikt udtryk, men stadig er fin og feminin.

 

Samme forlovelsesring kan laves med en klassisk brillantsleben diamant i  0.22  – 0.80 carat. Her ses den med en cognac diamant, men mulighederne er mange: champagne diamanter, pink diamanter, klare klassiske diamanter i mange størrelser og kvaliteter, vi vejleder gerne, kom ind og se vores store udvalg. sammen finder vi frem til den helt rigtige forlovelsering.

 

Klassiske designs som feks. Lyra i 18 kt guld med oval diamant/safir i midten og små brillanter som sidesten er smukke som forlovelsesring.  Vega ring til kvinden som ønsker en forlovelsesring med diamant i knap så traditionel slib, her en 0.44 carat natural pink, marquise cut diamant.

 

Har du ideer til, hvordan netop din forlovelsesring skal se ud, designer vi også unikke forlovelsesringe ud fra dit ønske.